Za sve informacije pozovite nas, info centar radi svakog radnog dana od 07h do 19h i subotom od 07h do 15h.

019 541 485

Moderni dekorativni proizvodi za celu kucu

Moderni dekorativni proizvodi za celu kuću Diker su proizvodi koji se koriste za unutrašnju dekoraciju kuća i stanova. Diker je proizvođač koji proizvodi razne vrste proizvoda za dekoraciju, kao što su tapete, dekor od stiropora, stakleni dekor itd.

Diker-ovi proizvodi za modernu dekoraciju doma obuhvataju različite vrste tapeta, kao što su foto tapete, tapete sa šarama, tapete sa teksturom, itd. Dostupne su u različitim bojama i dezenima, i mogu se prilagoditi različitim stilovima i potrebama korisnika.

Dekor od stiropora koji proizvodi Diker je proizvod koji se koristi za dekoraciju zidova i plafona. Sastoji se od stiropora u obliku raznih šara i dezena, poput cveća, lišća i sl. Često se koristi za izradu ukrasnih zidova i plafona u domovima i poslovnim prostorima.

Stakleni dekor koji proizvodi Diker je proizvod koji se koristi za dekoraciju staklenih površina, kao što su staklene pregrade, stakleni zidovi itd. Sastoji se od stakla različitih šara i dezena, poput cveća, listova itd.

Svi ovi proizvodi su dizajnirani da daju moderan i atraktivan izgled enterijeru kuće, te da se prilagode potrebama i željama korisnika.

Scroll to Top