Za sve informacije pozovite nas, info centar radi svakog radnog dana od 07h do 19h.

019 541 485

Moderni dekorativni proizvodi za celu kucu

Moderni dekorativni proizvodi za celu kuću Diker su proizvodi koji se koriste za unutrašnju dekoraciju kuća i stanova. Diker je proizvođač koji proizvodi razne vrste proizvoda za dekoraciju, kao što su tapete, dekor od stiropora, stakleni dekor itd.

Diker-ovi proizvodi za modernu dekoraciju doma obuhvataju različite vrste tapeta, kao što su foto tapete, tapete sa šarama, tapete sa teksturom, itd. Dostupne su u različitim bojama i dezenima, i mogu se prilagoditi različitim stilovima i potrebama korisnika.

Dekor od stiropora koji proizvodi Diker je proizvod koji se koristi za dekoraciju zidova i plafona. Sastoji se od stiropora u obliku raznih šara i dezena, poput cveća, lišća i sl. Često se koristi za izradu ukrasnih zidova i plafona u domovima i poslovnim prostorima.

Stakleni dekor koji proizvodi Diker je proizvod koji se koristi za dekoraciju staklenih površina, kao što su staklene pregrade, stakleni zidovi itd. Sastoji se od stakla različitih šara i dezena, poput cveća, listova itd.

Svi ovi proizvodi su dizajnirani da daju moderan i atraktivan izgled enterijeru kuće, te da se prilagode potrebama i željama korisnika.

Scroll to Top